top of page
Organisatie & missie

Onze missie is:

"Een afvalvrije wereld creëren met behulp van een nieuw ecosysteem dat mensen motiveert om op te ruimen "

We willen met Rubbiz een duurzaam ECO systeem creëren. Iets dat nu werkt en dat blijft draaien. Dit systeem moet er voor zorgen dat we blijvend zwerfafval gaan lokaliseren en opruimen. We doen dit door de gebruikers te motiveren met giften aan goede doelen en het toekennen van schoongemaakte m2 in de vorm van een klassement. 

Geen missie statement maar wel een belangrijk is dat de Rubbiz app gebruikers ook aanzet tot bewegen. Tussen de tags zit een minimale afstand waardoor verplaatsen nodig is. 

In 2020 ontving de Rubbiz Foundation steun van de Fred Foundation. Vanaf februari 2021 verlaat de app eindelijk de beta release en zal deze worden ingezet op verschillende scholen in Nederland. Ons doel is in 2022 internationale bekendheid te verkrijgen en een significant resultaat neer te zetten in Nederland in de vorm van veel opgeruimde m2 en een mooi bedrag voor de goede doelen. 

En onze slogan is:

 

"Tag the change"

Met "tags" kun je afval lokaliseren in de app. Het zijn foto's van afval die een zogenaamde geolocatie tag krijgen.

Met "The Change" doelen wij op de verandering die nodig is in het gedrag van mensen. Maar we willen ook verwijzen naar change (wisselgeld) van de sponsoren. Een sponsor kan al voor 10 eurocent een opruim actie mogelijk maken. 

© 2021 Rubbiz

bottom of page